3voor12Tilburg:

Niet alleen dat, de muziek die dit combo op het publiek afschiet is al even krankzinnig als de bizarre capriolen van de frontman: een explosief mengsel van geavanceerde hardcore/punk en elektronische herrie doorspekt met splinters van zware doom en algehele gekte.

read more

 

The Post Online:

De noise-hardcore van Raketkanon klinkt strak, pompt energiek door het drievoudig isolatie-glas en wanneer ik toch weer even een blik naar binnen werp zie ik benen over het publiek heen zweven, bijna de beamer van het dak aftrappend. Het gaat los

read more

 

File Under:

Ja, dat is een band waar ondergetekende zich sterk op verheugde. Vooral omdat de taferelen van zanger Pieter-Paul Devos altijd garant staat voor de nodige oproer. Helaas pindakaas, de Cul de Sac staat prop en propvol met bezeten fans.

read more

 

3voor12Breda:

Het is hard, ja, maar dit is gewoon de inventiefste harde band in lange, lange tijd.

read more